Pórázszoktató nap - Gina

Szombaton ismét pórázszoktató napot tartottunk a kutyusoknál. Gyönyörű tavaszi, meleg napsütés, kék ég, madárdal, kutyák és mozgás... Kell ennél jobb egy téltemető szombat délutánra?

 

A múlt héten Gabi lányom (önkéntes) és Alexa (új tagunk) Jocót és Picurt vitték egy kis kirándulásra. Picurral nem volt probléma, nyugodt, kissé félénk lányka, de Jocó keményen megizzasztotta a póráz végén lógó lányomat, nem baj, ráfért a mozgás. Nem is riasztotta el a következő próbálkozástól, ezen a héten újra nekilát. Bevallása szerint ez a „szerelem első látásra" tipikus esete.

 

Marietta, a kutyusok befogadója megkért, hogy előbb Ginát próbáljuk meg élete első pórázos sétájára elvinni. Gina egy nagy testű kutya, de mivel van még bőven tanulnivalója szocializálódásból, így különálló, és sajnos elég kicsi kennelben él. Talán neki van a legnagyobb szüksége arra, hogy végre kijöhessen onnan.

Bővebben...

Figyelem!

 

Forróvonal:

 20/481-2319

 

Kedves Bejelentők!

Sajnos, nem rendelkezünk jelenleg saját menhellyel, kóbor állatok mentésére szolgáló üres kenelekkel, csak ideiglenes befogadóinkra számíthatunk! 

Ennek ellenére a bejelentések mindegyikére igyekszünk érdemi lépéseket tenni, legyen az  sérült állat kórházba juttatása, állatkínzás elleni fellépés, kóbor kutyák gazdáinak felkutatása vagy egyéb hasonló intézkedés.

Arra kérünk minden bejelentőt, ha van rá lehetősége, legalább néhány napig tartsa magánál a talált állatot, mi pedig mindent megteszünk, hogy mihamarabb régi/új gazdát keressünk számára!

 

Adatok

Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesület

Megyei nyt. szám: 1750 / 2009

Országos  azonosító: 2731 / 2009

Elnök: Omáscsik Orsolya

Székhely: 2840 Oroszlány

Radnóti u. 14.

Elérhetőségeink

Levélcímünk:

Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesület

2840 Oroszlány

Radnóti u. 14.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

 

Omáscsik Orsolya

Tel.:

 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

E-mail az egyesület elnökének:

Omáscsik Orsolya 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

E-mail a webmesternek:

Hargitai Katalin

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 


Bejelentkezés