Nem tarthatsz kutyát, pedig nagyon szeretnél?

 

 

Most segíthetsz Nekünk és a kutyusoknak, egyben megtapasztalhatod, hogy milyen jó érzés gondoskodni egy állatról. Vidd el sétálni, játssz vele, segíts az ellátásában, miközben nem is Nálad él!

 

Egyesületünk több mint húsz kutyát támogat, akiknek nagy része már túl idős, hogy új otthonra találjon, de megérdemelnék, hogy életük végéig szerető gondoskodásban legyen részük.

Fogadj egyet örökbe virtuálisan! Séta hétvégenként és némi élelmiszer ellátmány a kutyus számára és máris a magadénak tudhatod Őt, aki már a második alkalommal örömmel fog várni Rád!

 

Ha érdekel a dolog írj az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy jelezz a facebook-on!

Köszönettel: Omáscsik Orsolya

 


 

Powered by Bullraider.com

Figyelem!

 

Forróvonal:

 20/481-2319

 

Kedves Bejelentők!

Sajnos, nem rendelkezünk jelenleg saját menhellyel, kóbor állatok mentésére szolgáló üres kenelekkel, csak ideiglenes befogadóinkra számíthatunk! 

Ennek ellenére a bejelentések mindegyikére igyekszünk érdemi lépéseket tenni, legyen az  sérült állat kórházba juttatása, állatkínzás elleni fellépés, kóbor kutyák gazdáinak felkutatása vagy egyéb hasonló intézkedés.

Arra kérünk minden bejelentőt, ha van rá lehetősége, legalább néhány napig tartsa magánál a talált állatot, mi pedig mindent megteszünk, hogy mihamarabb régi/új gazdát keressünk számára!

 

Adatok

Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesület

Megyei nyt. szám: 1750 / 2009

Országos  azonosító: 2731 / 2009

Elnök: Omáscsik Orsolya

Székhely: 2840 Oroszlány

Radnóti u. 14.

Elérhetőségeink

Levélcímünk:

Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesület

2840 Oroszlány

Radnóti u. 14.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

 

Omáscsik Orsolya

Tel.:

 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

E-mail az egyesület elnökének:

Omáscsik Orsolya 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

E-mail a webmesternek:

Hargitai Katalin

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 


Bejelentkezés